Schadeherstel

Wij kunnen een schade niet voorkomen, maar we kunnen wel het ongemak tot een minimum beperken. Dus zorgen wij voor de complete schadeafhandeling, inclusief transport, expertise en schadereparatie.  

Veel verzekeringsmaatschappijen verwijzen u in eerste instantie naar een voor u onbekend schadeherstelbedrijf. Hierdoor lijkt het of u daarin geen keuzemogelijkheid hebt. Hiervoor is het goed om te weten dat u bij ons een afspraak kunt maken voor het herstellen van de schade. Wij verzorgen voor u de gehele afhandeling en kunnen indien gewenst ook een vervangend vervoer ter beschikking stellen. Dit betekend voor u, dat vanaf het moment van de schademelding tot aan het moment van het ophalen van uw herstelde voertuig u één deur heeft waar u binnen komt met één aanspreekpunt die u volledig ontzorgt.

Immers, wij als Autobedrijf van Roon, kennen u als klant en uw voertuig het beste en weten daarom hoe u uw voertuig hersteld wilt hebben. De reparatiekosten worden gewoon door de verzekeringsmaatschappij uitgekeerd of betaald zowel voor grote als kleine schades. Maakt u zich daarover geen zorgen.

bovag logo