Airconditioning

Airconditioning

Airconditioning is voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. Het aantal auto’s met airconditioning stijgt nog steeds: 72% van het Nederlandse wagenpark en een toenemend aantal bedrijfsauto’s heeft airconditioning  aan boord. Echter, airconditioning is niet onderhoudsvrij. Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd dan uw airconditioning in topconditie met onze Airco Service.

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditioning verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Want een airconditioning die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe.

Maximale prestaties

Een airconditioning verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van het systeem. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan.

We houden uw auto graag koel

Daarom nemen we graag uw airconditioning mee in het reguliere onderhoud. Onze werkplaats beschikt daarvoor over de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we elke fout in de electronica opsporen. Zo helpen we uw aircosysteem koel de zomer door.

Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest, diagnose stellen, bijvullen met koudemiddel en tot slot de afgifte van een nieuw certificaat.

  • Airconditioning onderhoud volgens STEK-Norm inclusief BOVAG-Certificaat € 69.93 incl. BTW, Exclusief Koudemiddel*
  • Airconditioning onderhoud volgens STEK-Norm inclusief BOVAG-Certificaat icm een onderhoudsbeurt € 59,44 incl. BTW, Exclusief koudemiddel*
  • Airconditioning reconditioneren €39,- incl. BTW.
  • Airconditioning reconditioneren icm met airconditioning onderhoud €20,- incl. BTW.

* De hoeveelheid koudemiddel is per merk/ model verschillend. De prijs van het koudemiddel is een dagprijs, deze kan per dag anders zijn.

Plan een afspraak voor het onderhoud en het reconditioneren van uw airconditioning.

bovag logo