Bedrijfswagen inrichting

Van Roon Bedrijfswageninrichting 

het antwoord voor de inrichting van uw bedrijfsauto.

Van Roon Bedrijfswageninrichting is hét adres voor de inrichting van uw bedrijfswagen en/of werkplaats. Waarom? We hebben kant-en-klare modules voor de snelle beslissers die rechttoe-rechtaan prima vinden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een inrichting op maat. En niet te vergeten: handige accessoires.  Aan u de keuze!

Het grote voordeel is dat onze systemen modulair zijn. U kunt dus zelf de ideale inrichting samenstellen met precies de schappen, lades en ruimtes die u nodig heeft. En het mooie is: deze kunt u door Van Roon Bedrijfswageninrichting vakkundig laten monteren! En om het nog interessanter te maken: onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij uw bedrijfswagen ook voorzien van betimmering, houten vloeren en wanden, treeplanken/ sidepipes enz, kortom alles onder 1 dak, de volledige ontzorging voor de complete inrichting van uw bedrijfsauto door Van Roon Bedrijfswageninrichting.

Bel ons op het telefoonnummer 0182-22 10 15 voor een afspraak zodat wij uw wensen voor het inrichten van de bedrijfswagen kunnen vertalen in een gedetailleerde tekening en een vrijblijvende offerte.